Acasa / Ingrasamant Solid Gazon / Ingrasamant Profesional pentru Gazon, Vara/Iarna - TWIN TIME - Emerald Green Italia

Ingrasamant Profesional pentru Gazon, Vara/Iarna – TWIN TIME – Emerald Green Italia

(O recenzie client)

22999 lei37999 lei

 • Gama profesionala Emerald Green Italy
 • Dozaj recomandat: 25-35g/mp
 • Durata efect: 8 saptamani
 • Compozitie chimica: 14-0-28 +2MgO
 • Sezon: vara & iarna(toamna tarzie)
Sterge
ingrasamant solid twin time

Ingrasamant Profesional pentru Gazon, Vara/Iarna – TWIN TIME – Emerald Green Italia

22999 lei37999 lei Alege optiuni

TWIN TIME 12-0-28 – Fertilizant pentru hrănirea corectivă a gazonului în mijlocul perioadelor de stres: caniculă sau îngheț.

Formularea lui, cu un procent ridicat de azot cu eliberare lentă 45% din total azot îl face potrivit pentru aplicarea în lunile iunie-iulie și noiembrie-decembrie când temperaturile nu sunt propice pentru aplicarea fertilizanților convenționali.

Twin Time e fertilizantul potrivit în cazul în care dorim să ajutăm gazonul în perioadele de stres termic maxim în cazul în care nu am aplicat îngrășământ solid în perioadele ideale: iunie – înainte de vară sau octombrie – înainte de iarnă.

Îngrășământul TWIN TIME conține azot N sub mai multe forme care asigură ca imediat după distribuire gazonul să revină în formă maximă, să prindă acea culoare verde închisă și să își refacă densitatea foliajului. Celelalte două forme sub care se prezintă azotul asigură o eliberare graduală a azotului fără să dea creșteri accelerate și foliaj fraged predispus la boli și desicare.

Conține magneziu pentru mărirea cantității de clorofilă din frunză care ajută mult gazonul să își producă suficientă hrană pe perioada zilelor de iarnă când soarele e pe cer doar câteva ore. Vara, magneziul va furniza un boost de verde în gazonul afectat de caniculă. Azotul se prezintă sub formă imediat utilizabilă și sub formă cu eliberare lentă și controlată.

Potasiul întărește pereții celulari, echilibrează osmoza în celulă (menține presiunea turgor) și obținem un foliaj care suportă mai bine temperaturile extreme.

Cantitatea și forma sub care sunt prezenți macronutrienți sunt eliberați pe o perioadă de 6-8 săptămâni.

 

Compoziție

 Azot (N), total 12%

Azot (N) amoniacal 2.8%

Azot (N) uree 6.2% din care 2.5% PCU

Azot (N) metilen-uree 3 %

Potasiu (K), solubil sub formă de K2O 28%

Magneziu (Mg), solubil sub formă de MgO 2%

Sulf (S), solubil sub formă de SO3 37%

 

Aplicare

În iunie/ iulie sau noiembrie/ decembrie la peluzele care nu au fost fertilizate în perioada optimă: iunie înainte de vară sau octombrie înainte de iarnă.

Norma de aplicare 2.5-3.5 kg/100 mp urmată de irigare. Preferabil iarna distribuiți înainte de o ploaie pentru a nu iriga suplimentar gazonul sau să fiți nevoiți să porniți sistemul de irigare.

Cantitate

10kg, 20kg

Compozitie

Azont(N) Nitric 3%, Azot(N) 12%, Azot(N) Amoniacal 2,8%, Azot(N) Ureic 6,2%, Magneziu(Mg) 2%, Potasiu(K) 28%, Sulf(S) 37%

Dozaj

25-35g/mp

Durata Efect

8-10 saptamani

Gama

Profesionala

Producator

Emerald Green

Sezon

Iarna, Vara

1 review for Ingrasamant Profesional pentru Gazon, Vara/Iarna – TWIN TIME – Emerald Green Italia

 1. Cojocaru Marius

  Am cumparat acest produs cu gandul sa-l aplic acum, in luna mai. Este in regula? Anul trecut l-am folosit la o fertilizare in iunie si mi-a mers bine…

  • Gradinarul.ro

   Sigur, se poate aplica cu succes la final de mai/inceput de iunie. Fiind un ingrasamant bogat in Potasiu, gazonul sigur va reactiona bine din nou chiar si pe canicula.

Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

COSUL TAU

inchide